Kia Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

· Registered
2019 Kia Sorento
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I purchased this remote start from Mypushcart


Everything has been done exactly how instructions say but the car will only stay running for about 1 min before shutting off.
Anyone have this problem or can tell me how to fix it? The tech support from MPC is horrible! They say the same thing over and over again even after I send them pictures of the wiring.
One thing that didn't occur that their directions say during programming is the blue led should rapidly flash. That never happened even after doing it 3 times.
 

Attachments

· Registered
2015 Sorento SX AWD
Joined
·
2,097 Posts
If they can't address it take it back. Its not going to be something we'd know about since its aftermarket.
 

· Registered
2015 Sorento SX AWD
Joined
·
2,097 Posts
LOL I had wondered myself.
My 2015 did it with the original 2013 software and even after the 2020 update. My new 2019 with its latest is also doing it as well. Its not a user toggle and why so persistently is clearly an issue.
 

· Registered
2018 Sorento EX 3.3L V6 AWD
Joined
·
184 Posts
I let a reputable installer replace mine since they warranty and have the expertise. You try going back to square one? Or return the kit and spend the extra for a 2014-2020 Kia Sorento Remote Start Plug and Play Kit (Push Button Start) if you can.
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top