Kia Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
2016 Kia Optima
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So this started about a week ago, when I accelerate I'm getting a lot of vibrations from the front end but only when I accelerate if I maintain a constant speed no matter how fast I'm going I get no vibrations and it idles just fine I don't know what it is and I asked a few other people and they don't know either.

Next problem just started today, I'll be driving just fine and suddenly the gas pedal stops working I can push it to the floor and get no response at all the engine does not rev or anything then after 10-15 seconds it starts working again. Don't know why either (I'm still having the vibration problem if that has anything to do with it I'm not sure)
 

· Registered
2019 Kia Sportage. SX with AWD. 2.0L Direct Injected Turbocharged & Intercooled Gas.
Joined
·
1,494 Posts
Sounds like you're going into limp home mode. Get thyself to a dealer for a check. If your under 100k you should still have warranty left....
 

· Registered
2016 Kia Optima
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #3 ·
So another problem I drove to work this morning same problems still happening (vibrations and gas pedal not responding) haven't had a chance to bring it to the dealer but I parked for work about 30 mins later I go outside and notice my brake lights are turning on and off flashing at random intervals car is turned off with no one inside.
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top