Missfire on 531 rear bank - Kia Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-01-2014, 01:37 PM Thread Starter
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Citrus springs FL
Posts: 34
Drives: 2005 Kia sedona
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Missfire on 531 rear bank

Hi Both my front and rear valve covers have been leaking oil for some time and i am getting ready to take a trip, so i removed the front only took about n
an hour and van ran perfect no leaks, so two days ago i decided to to do the rear i have replaced the rear plugs before its a pain but everyting worked out perfect . This time after starting the van in idels ruff , at advance auto it says missfire on rear bank all 3 cyclinders 531 , what did i do wrong ? runs good going the road but poor idel.

Guy10596 is offline  
Reply

  Kia Forum > Technical > Performance



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rear brake rotors are unique danenzmann 1G Kia Amanti & Opirus Forum 0 07-29-2018 09:01 PM
J5 Coilovers Unboxing and Review mad_sb 4G 2016-2018+ Sportage 12 03-01-2017 05:28 PM
Rear suspension sag donniekl 3G 2011 - 2016 Sportage 10 08-09-2016 05:13 PM
Rear Hatch Mirror MedicineMan Kia Carens & Rondo Forum 23 12-03-2011 06:17 PM
Rear wheel alignment safety issue Larry Rowe Kia Sportage Forum 0 11-30-2009 10:09 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On