Kia Forum banner

Reaction score
12

Profile posts Latest activity Discussions About

  • 12RondoEX ·
    Hi.

    Just wondering if you deleted my post in the 2006 Sedona forum about 0W20 for winter use.

    I may have violated a forum rule but not certain whether or not posting the same thing in different forums qualifies as a double post.

    Thanks,

    Adam
    chiefbrand ·
    hi I'm new to the forum. my dome light doesn't work on any settings for a kia spectra ex 2004.5, bulb, fuses, wiring harness all fine. how do I take door sensor for doom light apart to check for problems. any help would be greatly appreciated chiefbrand
    Denford ·
    Hie and How are you? I have a small challenge, I recently did an engine overhaul on a KIA MAGENTIS 2005 engine Nr G4JP4121878 Automatic Transmission, The car Starts and it idles high when the filter is not on and when i put the air filter it shuts off. i have changed the Crank shaft sensor, cleaned the idle speed actuator. what could be the problem. PLEASE HELP
    Carjunky ·
    Hi! I have a 1997 sephia with 1.8 dohc fuel inj. ! I need to replace my valve stem seals ! I have looked at the spring compressors to remove them but the tools i see are for ohv or older style engines ! I am trying to do this with the head on the car !
    gdaryl333 ·
    Hello there,
    Sorry to bother you, but I am at my wits end. I have a 2005 Kia Rio. I need another engine for it. I know that the engines are going for $1500 or more for used ones. My question is: Is there a Hyundia A6D engine that will bolt onto the trans? I understand I might have to change a few things ie intake, cpu? But thats ok. My main thing is the block to trans fit and not spending $1500 when I could be spending $500. Any help would be great. Thanks Daryl
    010Forte ·
    Hey, I'm new to the forum stuff but wanted to know, since your name is 1fastkia, and I'm in search of performance parts for my Forte 2.0 if you could help me out. I'd really appreciate it. I've already gotten the basic stuff like cold air intake and exhaust taken care of and a turbo set up lined up, but other than that, I'm clueless as to where to look. ANY info you might be willing to share would be greatly appreciated. Thanks.
    -Kris
    KILL MY KIA ·
    Hi i am brand new to this forum, hope im doin it right. I have a 2000 Kia Sephia, replaced manual 5 sp transmission 1 1/2 years ago, also replaced clutch, recently i had to replace clutch master cylinder, my car shifts smooth, tranny feel great, but the problem is, it seems to heat up somewhere near the clutch, badly, i have to pull over and let it cool, and it smells like oil coated clutch or burning clutch, or both, also when it gets that hot, it loses power and brakes get spungy, i think cause system is so darn hot underneath. We have bled system 3 times, so frustrated, can someone please, please help me get my car fixed. PLEASE ANY IDEAS !!!!!:confused:
    KILL MY KIA ·
    im brand new to this forum, hope im doin it right. I have a 2000 Kia Sephia, replaced manual 5 sp transmission 1 1/2 years ago, also replaced clutch, recently i had to replace clutch master cylinder, my car shifts smooth, tranny feel great, but the problem is, it seems to heat up somewhere near the clutch, badly, i have to pull over and let it cool, and it smells like oil coated clutch or burning clutch, or both, also when it gets that hot, it loses power and brakes get spungy, i think cause system is so darn hot underneath. We have bled system 3 times, so frustrated, can someone please, please help me get my car fixed. :-(
    Peter K ·
    How are you doin' ! As I said,both low beams went out together. Fuses are good, ground from fuse block looked good,but cleaned anyway. battery is new wich could raise questions since bulbs blew after battery was replaced. Any Ideas?
    Sherwin ·
    hi im having problem with my fuel pump...kia pride cd5...my car wont start...i guess i drain the fuel then when i re-fuel it the engine just stop then i noticed the white small cartridge near fuel pump doesnt have gas in it...it usually does have gas in it...then someone told probably the fuel pump has problem...i dont know how to troubleshoot please need help anybody
    ETA UK ·
    Hi,
    new to all this forum stuff and have just (i think i have) asked for help with a thread about my headphones but cannot see it listed. have i done something wrong somewhere ?? Thx
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top