Borrego rear A/C issue - Kia Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-27-2019, 01:49 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jun 2019
Location: Louisville, KY
Posts: 1
Drives: 2009 Borrego EX V8 Limited
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Borrego rear A/C issue

So I recently purchased a low mileage Borrego that I am very happy with, and everything works great except the rear A/C. I've read about a few other people who have experienced this same issue where the moment I turn on the rear system, it immediately switches to high heat. I'v read that if you disconnect the rear control panel and reconnect that sometimes it resets itself, but I cannot figure out how to disconnect it from the console. I've removed the side trim and 6 screws holding it on, but it appears there is something attaching it at the top also. Any help with this issue would be greatly appreciated. I really don't use the rear system often, but it drives me crazy having something malfunctioning in my vehicle like that.

cleovisjames is offline  
Reply

  Kia Forum > KIA Models > Kia Mohave & Borrego



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On