email links do not work - Kia Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-07-2009, 09:18 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Australia
Posts: 216
Drives: 2008 Kia Rio Hatch CVVT
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
email links do not work

I subscribe to a thread. I receive an email informing me there is a posting. I click on the link contained inside the email and the thread will not load. What I get is a page with odd text. This has been happening for some time now and for every email.

Problem is in Internet Explorer and Safari.

Any ideas how to fix this problem?

rio2008 is offline  
Reply

  Kia Forum > General > Kia-Forums.com Site Issues and Website Help



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
passenger power windows dont work paf2328 1G (1993 - 2002) Sportage 11 11-01-2018 08:04 PM
Replaced Rear Shocks and Sway Bar End Links 12RondoEX Kia Carnival & Sedona 2006+ 1 08-12-2017 09:59 AM
2007 Sedona front suspension clunk noise Lobster70 Kia Carnival & Sedona 2006+ 22 03-22-2016 10:06 PM
03 Sorento help assessing work PNW-Kia 2003-2010 Sorento Forum 3 10-16-2015 04:22 PM
A/C fan won’t work when key is turned ON. 97 Sephia YourKia 1G (1993 - 1997) Sephia 2 10-05-2008 06:32 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On