1Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 15 (permalink) Old 03-29-2019, 04:18 PM Thread Starter
Expert
 
Join Date: Jun 2015
Location: Canada
Posts: 726
Drives: 2016 Sorento SX 2.0T (sold)
Gallery: 0
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 276 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Threads aren't Populating Correctly

There seem to be some site issues over the last few days. Threads don't seem to populate by the the last reply and some posts show no replies when in fact there are several. As a work around clicking on "Last Post" twice will refresh the order of threads.
Is anyone aware of the problem and is it being looked into?

hand-filer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 15 (permalink) Old 04-01-2019, 01:53 PM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,235
Drives: Kia Spectra
Gallery: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 312 Post(s)
Garage

Hi there,

Are you logged in when you're seeing this? In what tread sections aren't the sections updating?

Niall


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
administrator is offline  
post #3 of 15 (permalink) Old 04-01-2019, 03:20 PM Thread Starter
Expert
 
Join Date: Jun 2015
Location: Canada
Posts: 726
Drives: 2016 Sorento SX 2.0T (sold)
Gallery: 0
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 276 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
2016+ Sorento forum. It doesn't matter if I'm logged in or not or what browser I use. Some threads show 163 replies when there are more than 170.
Oddly Tapatalk is okay.
hand-filer is offline  
 
post #4 of 15 (permalink) Old 04-03-2019, 12:52 PM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,235
Drives: Kia Spectra
Gallery: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 312 Post(s)
Garage

Strange,

Next time a thread is having this issue, can you link it here?
We'll have a look into it.

Ed


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
administrator is offline  
post #5 of 15 (permalink) Old 04-04-2019, 11:46 AM Thread Starter
Expert
 
Join Date: Jun 2015
Location: Canada
Posts: 726
Drives: 2016 Sorento SX 2.0T (sold)
Gallery: 0
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 276 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Strange,

Next time a thread is having this issue, can you link it here?
We'll have a look into it.

Ed
Here is a screen shot of Tapatalk and one of the website version.
The Tapatalk version shows the threads in the correct order and correct number of views.

I've verified this by testing on 3 laptops and my company laptop.

The website version is a complete mess.


Sent from my LM-G710 using Tapatalk

2019 Nautilus Reserve, 2.7 V6, Twin Turbos
2012 Mustang Brembo GT, 5.0 V8, Roush 2.3 TVS Supercharger
"Go blown or go home"
hand-filer is offline  
post #6 of 15 (permalink) Old 04-05-2019, 01:59 PM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,235
Drives: Kia Spectra
Gallery: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 312 Post(s)
Garage

Hello there,

I'll commence a rebuild on the threads and see if we can get this fixed.

Please give it a while for it to kick in.

Ed


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
administrator is offline  
post #7 of 15 (permalink) Old 04-05-2019, 04:36 PM Thread Starter
Expert
 
Join Date: Jun 2015
Location: Canada
Posts: 726
Drives: 2016 Sorento SX 2.0T (sold)
Gallery: 0
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 276 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Ed,

Much obliged.
hand-filer is offline  
post #8 of 15 (permalink) Old 04-06-2019, 05:58 AM
Full Member
 
Join Date: May 2017
Location: Minnesota
Posts: 137
Drives: Sorento 2012
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)

"Threads aren't Populating Correctly
There seem to be some site issues over the last few days. Threads don't seem to populate by the the last reply and some posts show no replies when in fact there are several. As a work around clicking on "Last Post" twice will refresh the order of threads.
Is anyone aware of the problem and is it being looked into?"

Also have the same problem in the Sorento XM group. The problem started about a week ago.
jolt2 is offline  
post #9 of 15 (permalink) Old 04-08-2019, 02:21 PM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,235
Drives: Kia Spectra
Gallery: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 312 Post(s)
Garage

Quote:
Originally Posted by jolt2 View Post
"Threads aren't Populating Correctly
There seem to be some site issues over the last few days. Threads don't seem to populate by the the last reply and some posts show no replies when in fact there are several. As a work around clicking on "Last Post" twice will refresh the order of threads.
Is anyone aware of the problem and is it being looked into?"

Also have the same problem in the Sorento XM group. The problem started about a week ago.
Can you grab me a thread for an example as well as some screenshots?
I'll look into this.

Ed


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
administrator is offline  
post #10 of 15 (permalink) Old 04-09-2019, 06:41 PM Thread Starter
Expert
 
Join Date: Jun 2015
Location: Canada
Posts: 726
Drives: 2016 Sorento SX 2.0T (sold)
Gallery: 0
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 276 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
I can't understand why this hasn't been resolved yet. How hard is it to login and see first hand what a mess the site is in?
hand-filer is offline  
Reply


Top

  Kia Forum > General > Kia-Forums.com Site Issues and Website Help



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List




  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What size threads for electric fan thermostat? Markfothebeast 1G (1993 - 2002) Sportage 12 10-09-2016 02:23 PM
Oil Pan Threads Stripped, Won't Hold Standard Bolt Hyroai11 1G (2001-2005) Rio 10 11-06-2015 11:34 PM
All these fuel economy threads RDNK4RE 2G (2006 - 2011) Rio & Rio5 12 05-05-2010 12:11 AM
Kia won't shift gears correctly; o/d & check engine light on; squeel areese6 Kia Sephia Forum 7 09-05-2008 04:12 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On