Issues with front running lights - Kia Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-16-2016, 06:57 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Apr 2016
Location: Chicago NW Suburbs (IL, US)
Posts: 5
Drives: 2012 KIA Sedona LX, 2016 KIA Rio LX
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Question Issues with front running lights

I have a 2012 Sedona LX, where I've replaced the majority of lights with LED's (and low beams w/ 35w HID's, relays, and capacitors). However, an issue that I've ran into is the passenger-side turn signal. On that particular side, I have a load resistor on the "flasher" part of the wiring, which works as expected (meaning, normal speed turn signal, and will turn on when switched). However, the actual running light (what would be the normal/constant-on filament part of the bulb) does not stay on. Instead, it will stay on for a brief period of time, and then turn off.

I was thinking that this is a possible CANBUS issue, but was not 100% sure as I do not have full knowledge on the components it monitors or the side-effects (if on/tripped).


Any thoughts? Should I add another resistor to the "running light" wire and "common ground? The socket itself (#92161-4D000) has already been replaced.

MarkRMonaco is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-17-2016, 11:53 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Apr 2016
Location: Chicago NW Suburbs (IL, US)
Posts: 5
Drives: 2012 KIA Sedona LX, 2016 KIA Rio LX
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Moderators, please close this thread. I have resolved the issue.
MarkRMonaco is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-17-2016, 02:25 PM
Super Moderator
 
ron1004's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: USA
Posts: 8,439
Drives: 1999 Kia / 기아 Elan, 2017 Ford Edge Sport, 2015 Ford Mustang, 2008 Harley Nightrain
Gallery: 13
Mentioned: 18 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 704 Post(s)
Garage

Quote:
Originally Posted by MarkRMonaco View Post
Moderators, please close this thread. I have resolved the issue.
Any chance that you could share the solution with us?

Quality and not quantity counts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Sig image is 500X100 at 11.7 kb
ron1004 is offline  
Reply

  Kia Forum > KIA Models > Kia Carnival & Sedona Forum > Kia Carnival & Sedona 2006+



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2010 KIA OPTIMA running issues and bad mpg elisheajpavlic 3G (2006.5+) Magentis & Optima 9 10-10-2015 10:46 PM
Tail and Front Marker Lights - Relay? tomanik 2003-2010 Sorento Forum 2 10-19-2009 10:47 PM
Added Daytime Running Lights. Sort of.. pnx-r Kia Carens & Rondo Forum 11 10-01-2009 10:16 AM
lights and wiper issues Scottydog 1G (2001-2005) Rio 5 05-08-2008 05:39 PM
Front Fog Lights? tim_hamblin Kia Picanto Forum 3 02-16-2008 12:35 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On