Wiring diagram - Kia Forum
User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 06-12-2009, 07:28 PM
Newbie
 
Join Date: Jun 2009
Location: Quebec city, Canada
Posts: 5
Drives: Soul 2U automatique, BMW R1150GS
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Question Wiring diagram

Anyone well connected to a Kia maintenance facility that could get the wiring diagram for a Soul 2U automatic ??
MrHandyman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 06-12-2009, 08:04 PM
Senior Member
 
AiboPet's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: San Diego
Posts: 205
Drives: 1968 Buick GS400 Stage 1 conv, 2001 Sportage, 2010 Soul Sport, 2007 Honda Fit Sport
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Default

KGIS doesn't have wiring diagrams?
(I never looked for actual schematics yet)

http://www.kiatechinfo.com/default.asp

Registering is easy, just your email and a password. Don't have to work at a dealership or anything.

The HAMSTERS aren't in the drivetrain anymore......They're in the DRIVER'S SEAT !!
AiboPet is offline  
#3 (permalink) Old 06-12-2009, 09:57 PM
Veteran
 
Pacosworld's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Urbana, IL
Posts: 1,043
Drives: 1990 VW Corrado SC 1.8L, 2005 Kia Spectra EX
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)

Default

Quote:
Originally Posted by AiboPet View Post
KGIS doesn't have wiring diagrams?
(I never looked for actual schematics yet)

http://www.kiatechinfo.com/default.asp

Registering is easy, just your email and a password. Don't have to work at a dealership or anything.
Just checked KGIS. All ETMs there.

http://images.animelab.com/gallery/Akira/Images/akira022.jpg
Mike AKA Paco
For US Kia service info Kiatechinfo
Pacosworld is offline  
#4 (permalink) Old 06-15-2009, 07:34 AM
Newbie
 
Join Date: Jun 2009
Location: Quebec city, Canada
Posts: 5
Drives: Soul 2U automatique, BMW R1150GS
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Exclamation Kia ETM

!! firefox can not be used to access the Kia technical manuals...Microsoft windows explorer do work...
MrHandyman is offline  
#5 (permalink) Old 06-15-2009, 11:22 AM
Senior Member
 
AiboPet's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: San Diego
Posts: 205
Drives: 1968 Buick GS400 Stage 1 conv, 2001 Sportage, 2010 Soul Sport, 2007 Honda Fit Sport
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Default

Seem to be having a hard time getting any of the ETM stuff to SHOW in the right pane. Thought it was a Windows7 problem, but the same in Vista, XP....both IE7 and IE8

Anyone ELSE having this happen?

The HAMSTERS aren't in the drivetrain anymore......They're in the DRIVER'S SEAT !!
AiboPet is offline  
#6 (permalink) Old 06-16-2009, 09:54 AM
Veteran
 
conwelpic's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: PEC, Ontario, Canada
Posts: 6,093
Drives: 2012 Soul 4u, 2.0L, auto, sunroof, UVO - Mint
Gallery: 38
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 73 Post(s)
Garage

Default

Quote:
Originally Posted by AiboPet View Post
Seem to be having a hard time getting any of the ETM stuff to SHOW in the right pane. Thought it was a Windows7 problem, but the same in Vista, XP....both IE7 and IE8

Anyone ELSE having this happen?
just tried it in IE8 version 8.0.6001.18783 and no problem. I do have a problem if I use Firefox.
conwelpic is offline  
#7 (permalink) Old 06-16-2009, 08:14 PM
Newbie
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 9
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Default

There is a add on for Firefox. When you right click you have a choice to open that page in IE. So useful-I do it all the time.
Bigg-Cell is offline  
#8 (permalink) Old 07-06-2009, 05:25 PM
Full Member
 
MaxD's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Montreal, Qc
Posts: 164
Drives: Kia Forte SX / Pure white
Gallery: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Default

Quote from Kiatechinfo.com. For my self I had to dload Adobe SVG to be able to see the schematics

Quote:
Some sections of this web site will require Adobe SVG
Viewer, Adobe Acrobat Reader and Macromedia Flash Player.
If these plugins are not installed on your computer please Click here.

Jak se máš ?

Kia Forte SX, Pure white, 6 spd
MaxD is offline  
#9 (permalink) Old 08-02-2009, 04:06 AM
Newbie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Default

If a major corporation needs to maintain an Internet presents - then they also need to comply with the non-proprietary and open Internet Standards.

If a user has to have a bunch of vendor proprietary software to access the data and information put on-line for Technical Support - - - They need to get some knowledgeable I.T. People to work there.

Seems that their SALES oriented Web Sites work for everyone. Perhaps they need to pay as much attention to Support/Service.
keykey is offline  
#10 (permalink) Old 09-11-2009, 12:49 PM
Newbie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 7
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Unhappy

Not all ETM are there for the 2010 SOUL. I need the ETM for installing a keyless entry and the auto door schematics are not present no matter what browswer I use with all plugins installed.
atlpagan is offline  
Reply

  Kia Forum > KIA Models > Kia Soul Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On