Opening pictures - Kia Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 11-09-2016, 05:19 PM Thread Starter
Senior Member
 
SSportage's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Denver Colorado
Posts: 364
Drives: 2017 Sportage SX AWD
Gallery: 0
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 157 Post(s)
Garage

Thread Starter (Thread Starter)
Opening pictures

I have not been able to open the thumbnail pictures lately.
Has anyone else had this problem?

SSportage is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 11-15-2016, 11:05 AM
Full Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: NY USA
Posts: 104
Drives: 2017 Sportage SX AWD
Gallery: 0
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 29 Post(s)

Same problem....
User-Name is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 11-15-2016, 11:25 AM
Super Moderator
 
ron1004's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Louisville, KY
Posts: 6,789
Drives: 1999 Kia Elan
Gallery: 13
Mentioned: 12 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 365 Post(s)
Garage

Quote:
Originally Posted by SSportage View Post
I have not been able to open the thumbnail pictures lately.
Has anyone else had this problem?
Quote:
Originally Posted by User-Name View Post
Same problem....
Do you have any examples that you could post?

The below works for me.

http://www.kia-forums.com/1541961-post83.html


Thread will be moved to appropriate section.

Quality and not quantity counts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Sig image is 500X100 at 11.7 kb
ron1004 is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 12-25-2016, 08:43 AM
Super Moderator
 
ron1004's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Louisville, KY
Posts: 6,789
Drives: 1999 Kia Elan
Gallery: 13
Mentioned: 12 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 365 Post(s)
Garage

@User-Name and @SSportage I take it that the problem no longer exists.

Quality and not quantity counts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Sig image is 500X100 at 11.7 kb

Last edited by ron1004; 12-25-2016 at 01:32 PM.
ron1004 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 12-27-2016, 12:37 PM
Administrator
 
administrator's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,879
Drives: Kia Spectra
Gallery: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 216 Post(s)
Garage

Hey guys,

Can you let us know if this issue is still occurring for you?
I'm able to see images just fine as well.

Richard.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

NEW!:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
administrator is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old Yesterday, 02:13 PM
Super Moderator
 
ron1004's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Louisville, KY
Posts: 6,789
Drives: 1999 Kia Elan
Gallery: 13
Mentioned: 12 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 365 Post(s)
Garage

@User-Name and @SSportage I take it that the lack of response is an indication that you're no longer having a problem.

Quality and not quantity counts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Sig image is 500X100 at 11.7 kb
ron1004 is offline  
Reply

  Kia Forum > General > Kia-Forums.com Site Issues and Website Help



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On