'04 crank postion sensor - Kia Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 (permalink) Old 01-07-2013, 08:51 PM
Newbie
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Default '04 crank postion sensor

I need to change out my CPS and wanted to know if the timing belt needs to be removed or if just the Harmonic Balancer and cover allow me to access the bolts? Thanks CRAIG
craigeshlema is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 (permalink) Old 01-07-2013, 11:19 PM
Newbie
 
Join Date: Jan 2013
Location: San Diego, CA
Posts: 10
Drives: 13 Kia Optima LX, 10 Toyota Tacoma
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Default Cps

if you have the 3.5L engine you wount have to remove the timing belt, just all the other belts and cover to get to it.
mkthshk8871 is offline  
#3 (permalink) Old 01-08-2013, 09:25 PM
Newbie
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Smile Job Finished

Thanks for the input. I did the job today and was happy not to have to undo the timing belt. Still a pain in the butt to undo all the stuff up front. Thanks again CRAIG
craigeshlema is offline  
Reply

  Kia Forum > KIA Models > Kia Sorento Forum > 2003-2010 Sorento Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On