Parking and Fog lights not working - Kia Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 08-09-2011, 04:26 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Drives: 2003 KIA Sorento LX
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Default Parking and Fog lights not working

Before, this was an intermittent issue on my 2003 KIA Sorento LX - Now it's not working at all - No Fog light, no parking lights. Reverse ok and Brake lights come up when pressed. Can anyone please advise what can be the issue.

Thanks.

Last edited by akash7371; 08-09-2011 at 06:07 PM.
akash7371 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 08-14-2011, 10:08 AM
Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: LaGrange Highlands,IL
Posts: 50
Drives: 2003 Kia Sorento LX
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Default

Have you checked your fuses? I would start looking there.
Joe
cal55 is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 08-20-2011, 09:16 PM
Member
 
Redzdvl's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Spotsylvania, VA
Posts: 65
Drives: '01 GMC Jimmy (don't hate) ► R.I.P. '03 Sorento
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)

Default

my fog lights (dealer option, not factory) worked for the first two years & then no one could ever wire them properly... I tore them out & they are currently available for trade or sale (shameless plug, LOL)

I had dash lights that would intermittently flicker or just go out all together for a week or two & then come on & be fine for a while. there was a point where I was driving home from college classes & as soon as I merged onto the interstate, I would set the cruise control & check the speedo with a pen light just to make sure I was around the speed limit.

my center dome light was changed twice by dealer & went out both times... still works when I press "on" but wont work with the "door" setting. I have just learned to live with it.

my clock slowly degraded ~ losing time gradually, then just showing 1 o'clock, or 12 ... then just being out all together. then one day for two days straight when I pulled into work each morning I noticed it showed the correct time (verified with cell phone)... now it's back to not working.

every once in a while the back light on my fan blower selector (one closest to driver) will go out, but if I press on the knob at a slight angle, it usually comes back on...

I'm sure i'm missing some, but I have come to ignore a lot of little issues, since it drives fine (Knock on wood) & it's paid for. the only time my marker / headlights / turn signals / tail or brake lights failed to work were when bulbs were blown.

Last edited by Redzdvl; 08-20-2011 at 09:18 PM.
Redzdvl is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 08-22-2011, 10:44 PM
Veteran
 
Join Date: Dec 2005
Location: Winchester, Calif
Posts: 1,878
Drives: 2003 S-10 Had an 03 LX 3.5 Sorento
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)

Default

Quote:
my center dome light was changed twice by dealer & went out both times... still works when I press "on" but wont work with the "door" setting. I have just learned to live with it.
Probably your diode. Use the search and you will find it.
nstoolman1 is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 08-24-2011, 12:51 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Drives: 2003 KIA Sorento LX
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Default

Finally had the Clock Spring replaced - parking and fog lights working fine now. But had a new issue afterwards...SRS dash lights came up permanently - had it scanned and cleared - it's gone now - hope it's fixed for good....
akash7371 is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 08-24-2011, 02:25 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Drives: 2003 KIA Sorento LX
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Default

Anyone knows the bulb type/model for the Fuel and Temp gauge inside the panel - it's an intermittent issue - comes up only after driving like 20 to 30mns..weird - I can actually buy and get them fixed... of maybe so help to know the reason of this issue. Thanks
akash7371 is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 08-24-2011, 08:23 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Drives: 2003 KIA Sorento LX
Gallery: 0
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)

Thread Starter (Thread Starter)
Default

airbag lights came up again..... - anyone knows what are the points that can be checked for this issue ? Please help - thanks.
akash7371 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Kia Forum > KIA Models > Kia Sorento Forum > 2003-2010 Sorento Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Kia Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On